Afhalen of verzenden van uw bestelling.

Afhalen:

U kunt uw bestelling afhalen op afspraak op onze locatie in Gaanderen. Het is bij het afhalen van de producten niet mogelijk om te pinnen.

Verzending van uw bestelling:

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 dag na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL, met tracking, en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via PostNL met vereiste handtekening, dan zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.